Verantwoordelijken Jonge Gezinnen

Ann Van Giel, Knyffstraat 9, 2100 Deurne – Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Erika Van Haperen, Tuinwijk 17, 2110 Wijnegem – Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Miek Vermeulen, Corneel Franckstraat 19, 2100 Deurne – Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Afdrukken

Het geestenfeest

Op vrijdag 22 november 2019 om 17 uur organiseert district Deurne het geestenfeest, een familiehappening vol fantasie, magie en verwondering in Kasteel Boterlaerhof, Vaartweg 444. (ingang via Ruggeveldlaan)

Gratis deelname!

Afdrukken

Cupcakes versieren

Wil jij graag leren hoe je cupcakes kan versieren, met allerlei vormen en kleuren? In het kader van het knabbel-babbelfestival is iedereen welkom op vrijdag 15 november 2019 tussen 19 en 21 uur in DC Silsburg, Herentalsebaan 597 te Deurne.

Afdrukken

Voorleesrituelen

Bij de start van de voorleesweek organiseren we samen met bib Arena op maandag 18 november 2019 om 13.30 uur de inspirerende workshop 'voorleesrituelen' door Grid Bertiau.

Afdrukken

‘De zusjes Kriegel’

Wegens ziekte van de hoofdrolspeelster is deze activiteit geannuleerd.

Afdrukken

Paaseieren rapen

Op zondag 19 april 2020 nodigen wij alle -12jarige (klein)kinderen van onze plaatselijke leden uit om ‘paaseieren’ te zoeken op de speelwei ‘Langbaanvelden’. Afspraak om 10 uur aan de startplaats, Langbaanvelden 130; daar worden de spelregels uitgelegd.

Verwante berichten