Verantwoordelijken Jonge Gezinnen

Ann Van Giel, Knyffstraat 9, 2100 Deurne – Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Erika Van Haperen, Tuinwijk 17, 2110 Wijnegem – Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Miek Vermeulen, Corneel Franckstraat 19, 2100 Deurne – Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Afdrukken

Paaseieren rapen

Op zondag 19 april 2020 nodigen wij alle -12jarige (klein)kinderen van onze plaatselijke leden uit om ‘paaseieren’ te zoeken op de speelwei ‘Langbaanvelden’. Afspraak om 10 uur aan de startplaats, Langbaanvelden 130; daar worden de spelregels uitgelegd.

Het is een zoekspel, geen wedstrijd, ieder kind krijgt evenveel. (Groot)ouders komen uiteraard mee, omwille van de gezelligheid en de dorstlessende versnapering achteraf.

Leden Gezinsbond betalen € 1 per kind; niet-leden betalen € 5 per kind. Betaling ter plaatse.

Inschrijven vóór 13 april via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. - naam, voornaam, geboortedatum en adres van de deelnemende kinderen bij inschrijving vermelden.