Afdrukken

Opvoedingswinkel

De opvoedingswinkel, Kerkstraat 159 te Antwerpen, richt zich tot iedereen die de zorg opneemt voor kinderen van 0 tot 21 jaar, en is open op maandag, woensdag en vrijdag van 13 tot 17 uur en op afspraak, tel. 03 236 29 39 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Opvoeden is niet altijd een gemakkelijke opdracht. Elke ouder heeft wel eens een vraag of zoekt informatie over de opvoeding van kinderen.
De opvoedingswinkel wil ouders en opvoeders ondersteunen in hun zoektocht door een luisterend oor te bieden, te informeren en te adviseren. Kortom, een plaats waar je zoveel mogelijk informatie rond opvoeding van kinderen kan opvragen. Verder organiseert de opvoedingswinkel op regelmatige basis info- en vormingsavonden, oudergroepen, oefenscholen, … in samenwerking met diverse organisaties uit het werkveld, steeds vertrekkend vanuit de concrete vragen van de ouders. Samen wordt een antwoord op maat gezocht. Dit alles gratis en anoniem.