Verantwoordelijke Gezinssportfederatie

Dirk Van Daele, Van den Hautelei 127, 2100 Deurne, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Greet Wauters,
De Costerstraat 9, 2140 Borgerhout, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Afdrukken

Nationale wandel- en fietsdag

Gezinssport Vlaanderen organiseert op zondag 29 september 2019 in en rond het Thorpark te Genk een extra wandel- en fietsevenement.
De wandelafstanden variëren van 5,6 tot 17,6 km.
Fietsers kunnen kiezen uit 25, 45 of 65 km. 
Afdrukken

Watergewenning en kleuterzwemmen

De volgende 10-lessenreeks start op zaterdagvoormiddag 7 december 2019 om 8.30 uur in het zwembad van Borgerhout, Plantin & Moretuslei. Deze reeks is bijna volzet.

Op 14 maart 2020 starten weer nieuwe lessenreeksen. Daarvoor kan je je best nu al op de wachtlijst laten zetten; je wordt dan verwittigd als er een plaatsje vrij komt.

De prijs per 10-lessenreeks bedraagt € 55 voor watergewenning en kleuterzwemmen en € 60 voor zwemmen; leden van de Gezinsbond betalen € 15 minder per reeks (en per kind). Neem zeker de 1ste les je lidkaart 2019 mee. Info en inschrijven via MAIL.

Afdrukken

Wandel- en fietszoektocht in Roeselare

Roeselare wordt deze zomer het decor van vragen, foto's en puzzels.
Vanaf 1 juli t/m 30 september 2019 kan je kiezen uit 4 zoektochtformules van Gezinssport Vlaanderen: wandel-, fiets-, kinderzoektocht en geocaching.
Afdrukken

Resultaat fietszoektocht 2019

We organiseerden gedurende de zomer gratis een gezinsvriendelijke fietszoektocht van Deurne naar Vremde.
Fotostudio Ilio, Afspanning De Valk, Café De Pelikaan en sauna Molenhoeve waren de sponsors van deze zoektocht.
De antwoorden lees je hier.

Verwante berichten